Hallo!

Dit is Sasha, een lieve Duitse staande langhaar van 13 jaar oud. Een aantal jaren geleden joeg Sasha nog maar wat graag achter hazen, duiven, ratten en muizen aan, maar de laatste jaren ligt ze graag lekker in huis op haar eigen kleed. Voorheen liep Sasha altijd vele meters voor me uit wanneer we gingen wandelen maar inmiddels loopt ze vlak voor of soms zelfs achter me.

Toen Brenda van Kynu @work dit voorjaar op Facebook een oproep plaatste waarin ze voor haar opleiding op zoek was naar een oude, angstige hond voor massage heb ik onze Sasha opgegeven. Brenda is 4x langs geweest om te masseren en Sasha liep ineens veel beter, weer als vanouds ver voor me uit, leek vrolijker en was minder bang.

Ik was verrast door deze resultaten. Ik was voordat Brenda kwam wat sceptisch over het masseren van honden. Bovendien weet ik de klachten van Sasha aan haar ouderdom. Maar na de massage bleek dat dat onterecht was!
Na verloop van maanden vond ik Sasha weer minder soepel lopen en is Brenda nog weer eens langs geweest om te masseren. Ook deze keer weer met goed resultaat! Onze oude hond kan nog wel een paar jaar mee zolang Brenda regelmatig langs komt.

Groetjes Karine en Sasha

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *