Hallo!

Onze kleine topper heet Balou.
Balou is een kruising tussen een Yorkshire Terrier en Jack Russel. In juni wordt hij 8 jaar en hij is al bijna 7,5 jaar bij ons in huis. hondenmassage

Balou is een hondje van tegenstellingen. Een echte knuffelkont, maar erg argwanend tegenover mensen die hij niet kent. Een enorme druktemaker, maar ook een hond die de hele dag lui op de bank kan liggen. Een grote bek, maar een enorm klein hartje en een echte held op sokken.

Sinds een jaar heeft Balou een nieuw huisgenootje, ons zoontje Aidan. Voor zijn komst waren we wat nerveus hoe Balou om zou gaan met een baby een huis. Gelukkig is het allemaal goed verlopen en vinden Aidan en Balou elkaar reuze interessant en leuk, hoewel ze elkaar ook kunnen uitdagen. We blijven bezig om ze beide te leren om elkaar ook rust te geven.

Tijdens de massage komt hij nog niet echt tot rust, hij is namelijk veel te druk met de snoepjes.. Maar na een massage merken wij meer rust bij Balou.
We hebben van Brenda ook wat tips gekregen die goed hebben geholpen. Zo zijn we begonnen met het trainen met een clicker en hangt er sinds kort folie voor de ramen zodat hij niet meer op elke voorbijganger reageert.

Zo blijkt dus voor Balou en voor ons dat je nooit te oud bent om te leren!

Groetjes Marije, Dennis, Aidan en Balou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *