“Ik ga later met honden werken”,

dat is wat ik als klein meisje al wist te vertellen.
Mijn naam is Brenda Nijboer en kort nadat ik 31 jaar geleden werd geboren kwam er een pup bij ons in huis. Met deze hond heb ik bijna 14 jaar op mogen groeien. Honden waren bij ons op de boerderij niet weg te denken en ik was niet bij de honden weg te denken. Al heel jong ontstond er een passie voor deze geweldige dieren.
Toen ik uit huis ging was ik er al snel achter dat leven zonder een hond voor mij geen optie was. Inmiddels hebben we zelf twee ontzettend lieve kanjers en zou ik nooit meer zonder willen.

Opleidingen

In 2015 heb ik een cursus kynologische kennis gevolgd omdat ik graag meer van honden wilde weten. Het “hondenvirus” kreeg mij te pakken en de basisopleiding kynologische massage en de opleiding allround massage volgden. Op dit moment volg ik de opleiding gedragstherapie voor honden. Ik merk tijdens mijn massage consulten dat er altijd veel vraag is over gedrag. Zelf vind ik honden gedrag ontzettend interessant en vind ik het dan ook geweldig om na elke lesdag weer meer kennis te hebben over het gedrag van onze honden. Onderdeel van de opleiding tot gedragstherapeut is instructeur. Dit gedeelte heb ik inmiddels behaald!
Om up to date te blijven wat betreft honden volg ik regelmatig lezingen en trainingen e.d.

Motivatie

Ik vind het geweldig om honden en hun baasjes te mogen helpen en begeleiden en ik geniet er dan ook van dat ik een bijdrage mag leveren aan de mooie band tussen hond en baas..
Het is mooi om te zien dat er mogelijkheden zijn die het leven en daarmee de levensvreugde van een hond en zijn baas verbeteren.
Ik vind het fijn om mijn kennis te kunnen delen en geef dan ook regelmatig en met heel veel plezier workshops, lezingen en trainingen. Neem gerust een kijkje op mijn workshop pagina om te zien wat er allemaal mogelijk is!