Een groot omheind speelveld op een boerderij is de basis voor een fantastische dag voor jouw hond!

Toezicht door professionals, een speelveld met toestellen en andere hondenvriendjes maken deze dag compleet. Kan jouw hond niet met andere honden in een groep? Geen probleem! Er is namelijk (beperkt) plek voor individuele opvang waar jouw hond net als de andere honden in de groepsopvang niets te kort zal komen!
 

Dagindeling

In grote lijnen ziet de dagindeling er als volgt uit:
Tussen 8:00 uur en 9:00 uur kunnen de honden gebracht worden.
Het ochtendprogramma zal wisselend zijn. Naast dat de honden alle ruimte krijgen om met elkaar te spelen (uitgezonderd zijn de honden die individuele opvang afnemen) zullen er ook verschillende activiteiten aangeboden worden.
Je kunt dan denken aan het maken van wandelingen, het doen van leuke hersenwerkjes, het spelen in zwemwater in de zomer of bijvoorbeeld het doen van leuke trainingsoefeningen.
Tussen de middag is het tijd voor rust en zullen de honden die gewend zijn aan een bench een poosje in de bench gaan en zal de ruimte voor de andere honden beperkt worden zodat alle honden kunnen slapen of tot rust kunnen komen. Wanneer er honden zijn die extra rust nodig hebben op een dag kan dit georganiseerd worden.
’s Middags is er weer alle ruimte om te kunnen spelen.
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur kunnen de honden weer opgehaald worden.
 

Individuele opvang

De honden die individuele opvang afnemen zullen elke dag ongeveer dezelfde dagindeling hebben alleen zal alles individueel georganiseerd worden.
Honden van de individuele opvang zullen gedurende de hele dag apart gehouden worden van de andere honden.
 

Kom eens kijken

Wil je weten of de dagopvang iets voor jouw hond is? Dan is het mogelijk om gratis samen met jouw hond te komen kijken. Tijdens dit kennismakingsgesprek bekijken we of jouw hond geschikt is om mee te draaien bij ons in de dagopvang.
Als het kennismakingsgesprek van beide kanten goed is bevallen mag jouw hond een proefdag komen. Tijdens de proefdag verblijft jouw hond een halve dag in de groep.
Dit kan in overleg ingepland worden.

Op dit moment hebben wij beperkt plek voor ongecastreerde reuen.
Helaas kunnen wij om verschillende redenen geen groepsopvang bieden aan volwassen honden van o.a. de volgende rassen: pitbull, stafford, dobermann, boerboel, rottweiler en zo nog een aantal rassen. Deze rassen kunnen wij alleen opvangen mits ze starten op een leeftijd jonger dan 6 maanden, zodat wij hun gedrag goed leren kennen en in kunnen schatten.

 

Kosten

De kosten van de opvang zijn € 20,00 euro voor een vaste dag in de week bij minimale afname van 3 aaneengesloten maanden.
De kosten voor flexibele opvang zijn € 22,50 per dag.
De kosten voor een proefdag zijn € 22,50.
 
Bekijk de voorwaarden van de dagopvang.